فلفل سياه : دانلود رایگان تحقیق رشته کشاورزی

فلفل سياه : دانلود رایگان تحقیق رشته کشاورزی

تحقیق رشته کشاورزی با فرمت WORD و در ۸ صفحه با موضوع فلفل سياه نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

فلفل سياه

در تيره پيپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و ميوه آن بصورت خشك و پودر بعنوان ادويه مصرف دانه ها بصورت خشك و يا ترشي انداخته موجود مي باشنـد. طعـم تـنـد و تـيز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر ميگردد. ميوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سياه ، سفید، قرمز و سبز همگي از همين ميوه بدست مي آيند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شيوه عمل آوردن فلفل دانه بستگي دارد. ميوه نارس فلفل پس از چيده شدن، خشك شدن و تخمير شدن به فلفل سياه تبديل ميشود. فلفل سفيد از ميوه هاي كاملا رسيده تهيه ميشود. در تهيه اين نوع فلفل پوسته هاي خارجي دانه پس از خيساندن جدا ميشوند. در تهيه فلفل قرمزاز ميوه هاي رسيده استفاده شده و در ضمن عمل خشك كردن دانه ها بسرعت انجام ميگيرد، تا از تخمير فلفل دانه ها جلوگيري شود.

فلفل هاي چيلي(CHILI PEPPERS):

ميوه درخت كاپسيكوم (CAPSICUM) و از تيره سولاناسه(SOLANASEAE) ميباشند. فلفل هاي چيلي داراي بيش از ۲۰۰ گونه هستند. بطور كلي فلفل هاي چيلي به انواع شيرين، ملايم، تند و خيلي تند تقسيم بندي ميگرند.

فلفل هاي دلمه اي (BELL PEPPERS):

بسته به زمان برداشت به رنگ سبز، زرد، نارنجي، قرمز، سفيد، قهوه اي و ارغواني موجود ميباشند. رنگ سبز نارس و مابقي رسيده ميباشند. فلفل دلمه اي سبز اندكي تلخ مزه است. در برخي كشورها اين نوع فلفل ها بطور كلي پاپريكا (PAPRIKA) ناميده ميشوند. فلفل  دلمه اي  كاملا رسيده و قرمزرنگ پيمنتو (PIMENTO) ناميده ميگردد. اين نوع فلفل ها  طعم شيرين و ملايمي دارند.

۲-جالاپنو (JALAPENO): PIPERINE) ميباشد.

فلفل ها از طريق تبخير مواد فرار و قرار گرفتن در معرض نور طعم و عطر خود را ازدست ميدهند. به همين خاطر توصيه ميگردد جاي خريد پودر فلفل، فلفل دانه بخريد و خودتان بوسيله آسياب فلفل (PEPPER MILLS) آنها را آسياب كنيد. طعم آن از ملايم تا تند متغير است. يك طعم اسيدي خاصي نيز دارد. نوع دودي شده آن چيپوتل(CHIPOTLE) ناميده ميشود.

كشورهاي عمده توليد كننده ي فلفل هاي چيلي به ترتيب  چين، تركيه، مكزيك، نيجريه، اسپانيا، امريكا، مصر، كره، اندونزي و ايتاليا ميباشند

نحوه انتخاب فلفل هاي چيلي:

پوست خارجي فلفل ها بايد فاقد چروكيدگي و رنگ پريدگي باشد.

خواص فلفل هاي چيلي:

۱-فلفل هاي چيلي حاوي ويتامين C فراواني ميباشند. بطوري كه فلفل هاي چيلي ۲ تا ۳ برابر بيشتر از مركبات حاوي ويتامين C ميباشند.

۲- فلفل هاي چيلي منبع خوبي از بتاكاروتن (پيش ساز ويتامين A) ميباشند.

۳-فلفلهاي چيلي منبع خوبي از ويتامينهاي گروه B، آهن، منيزيوم و پتاسيم ميباشند.

۴-فلفل هاي چيلي به علت دارا بودن كپسايسين داراي خواص ديگري نيز ميباشند كه به آنها اشاره خواهيم كرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مسترداک | آموزش زبان انگلیسی | اپلیکیشن | بانک اطلاعات | برنامه نویسی و طراحی وب سایت | قالب و افزونه | پایان نامه دکترا | تاریخ | تربیت بدنی | جغرافیا | حسابداری | حقوق | رشته های پزشکی | پزشکی | روانشناسی | زبان و ادبیات فارسی | علوم تربیتی | فقه و مبانی حقوق اسلامی | کشاورزی | کلام تطبیقی | مدیریت | پایان نامه کارشناسی | پایان نامه کارشناسی ارشد | تربیت بدنی | علوم انسانی | اقتصاد | تاریخ | باستان شناسی | جغرافیا | حقوق | رشته حسابداری | روانشناسی | زبان و ادبیات عربی | زبان و ادبیات فارسی | علوم اجتماعی | علوم تربیتی | علوم سیاسی | فقه و حقوق اسلامی | کتابداری و اطلاع رسانی | مدیریت | علوم پایه | زمین شناسی | زیست شناسی | شیمی | فنی و مهندسی | برق | صنایع غذایی | عمران | کامپیوتر و فناوری اطلاعات | کشاورزی | هنر و معماری | معماری | پروژه آموزشی | تحقیق و جزوات آموزشی | ترجمه مقالات ISI | طرح توجیهی | کتاب | گزارش کارآموزی | نرم افزار |

 

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0