پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نيتريك اكسيد در شرایط شوری: رساله دکتری رشته علوم باغبانی گرایش میوه کاری
پایان نامه
دانلود پایان نامه
دانلود پایان نامه روانشناسی
قالب پایان نامه
دانلود پایان نامه های خارجی
دانلود پایان نامه رایگان
ایران داک
دانلود رایگان پایان نامه
دانلود رایگان مقاله
مقاله
گزارش کارآموزی
تحقیق
جزوات آموزشی
دانلود پایان نامه دکترا
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد
دانلود پایان نامه کارشناسی
پرسش نامه
پاورپوینت
پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نيتريك اكسيد در شرایط شوری: رساله دکتری رشته علوم باغبانی گرایش میوه کاری
Affiliates , Affiliate , Affiliates Program , Affiliates Markting , Affiliates Manager , Affiliates Link , Affiliates and Subsidiaries , Affiliate Marketing Websites , Partners , Partner , Partner Affiliate , Partner Ship , Partners Login , Partners Group , Best Affiliates , Best Partners , Best Affiliates Program , Best Partners Program
پایان نامه ای که به شما همراهان صمیمی فروشگاه مسترداک معرفی میگردد از سری پایان نامه های جدید رشته کشاورزی – علوم باغبانی ، گرایش میوه کاری با عنوان پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نيتريك اكسيد در شرایط شوری در ۲۴۰ صفحه با فرمت Word (قابل ویرایش) در مقطع دکتری PH.d تهیه و نگارش شده است. امیدواریم مورد توجه کاربران سایت و دانشجویان عزیز مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های جذاب کشاورزی قرار گیرد.
چکیده رساله پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نيتريك اكسيد در شرایط شوری:
شوری خاک یکی از جدیترین تهدیدهای محیطی برای بقاء گیاهان محسوب میگردد. پژوهشها نشان داده است که برخی از تنظیم کنندههای رشد مانند اسید سالیسیلیک و نیتریک اکسید، باعث ایجاد مقاومت در گیاهان نسبت به تنشهای محیطی مانند گرما، سرما، خشکی و شوری می شود. به منظور بررسی تاثیر نیتریک اکسید و اسید سالیسیلیک برکاهش اثر منفی تنش شوری در دو رقم انگور (قره شانی و تامپسون سیدلس)، پژوهشی در قالب دو آزمایش جداگانه انجام گرفت.
در آزمایش اول، قلمه های ریشه دار شده هر دو رقم با ۵ سطح شوری (شوری در محلول غذایی) ۰ (شاهد)، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلیمولار کلرید سدیم و چهار سطح سدیم نیتروپروسید (محلولپاشی برگسارهای)، ۰ (شاهد)، ۵/۰ ،۱و ۵/۱ میلیمولار تیمار شدند. در آزمایش دوم، قلمه های ریشه دار شده هر دو رقم با همان سطوح شوری مشابه آزمایش اول و ۴ سطح اسید سالیسیلیک (محلولپاشی برگسارهای) ۰(شاهد)، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیگرم در لیتر تیمار گردیدند. در هر دو آزمایش، برخی ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در شرایط تنش شوری، مورد ارزیابی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که افزایش غلظت کلرید سدیم در محلول غذایی، باعث کاهش شاخصهای رشدی، فتوسنتز و محتوای نسبی آب برگ شد. ميزان پرولین، گلیسین بتائین و قندهای محلول با افزایش شوری، افزایش یافتند. ميزان آنزيمهای آنتی اکسیدانی تا سطح شوري ۷۵ ميليمولار، افزايش و از آن به بعد کاهش یافتند. همچنین در اثر شوری، غلظت یونهای نیترات، پتاسیم،کلسیم، منیزیم، آهن و روی، در برگ و ریشه کاهش و میزان یونهای سدیم و کلر افزايش یافتند.
همچنین میزان نشت یونی غشاء یاختهای برگ و میزان مالون دی آلدئید به طور چشمگیری با افزایش شوری افزایش و محتوای نسبی آب برگ کاهش یافت. یافته های این پژوهش، نشان داد که در شرایط تنش شوری، کاربرد سدیم نیتروپروسید (در غلظتهای ۱ و ۵/۱ میلیمولار)، باعث افزایش کارایی رشد، بهبود فتوسنتز، افزایش فعالیت آنزيمهای آنتی اکسیدانی و اسمولیت های سازگار،کاهش نشت یونی و نیز کاهش جذب یونهای سدیم و کلر درهر دو رقم شد.
کاربرد اسید سالیسیلیک (درغلظتهای۲۰۰ و ۳۰۰ میلیگرم در لیتر) باعث کاهش تاثیر منفی شوری بر بیشتر شاخصهای گفته شده در هر دو رقم شد. به طور کلی در هر دو آزمایش، رقم قره شانی در مقایسه با رقم تامپسون سیدلس در بیشتر شاخصها، نسبت به شوری متحملتر بوده و استفاده از سدیم نیتروپروسید (غلظت ۵/۱ میلی مولار) و اسید سالیسیلیک (۳۰۰-۲۰۰ میلی گرم در لیتر) میتواند بعضی از اثرات منفی ناشی از تنش شوری (به ویژه در غلظتهای کمتر از ۵۰ میلی مولار) را در هر دو رقم انگور تعدیل نماید.
کلمات کلیدی: انگور، تنش شوری، شاخصهای رشدی، فتوسنتز، کلروفیل، آنزيمهای آنتی اکسیدانی، گلیسین بتائین، سدیمنیتروپروسید و اسید سالیسیلیک
مقدمه
تنش شوری
گیاهان در اغلب موارد، در معرض تنشهای غیر زنده مانند خشکی، شوری، دمای کم و زیاد، غرقابی، فلزات سنگین، ازن، اشعه UV، علفکشها و غیره بوده که تهدید جدی برای تولید محصول می باشند (Parvaiz et al., 2013).
شوری به عنوان یکی از مهمترین عوامل محیطی مخرب محدود کننده تولید محصول در گیاهان به ویژه در دوره باردهی محسوب می شود، زیرا بیشتر گیاهان، به شوری حساس بوده و در غلظتهای بالای نمک خاک، آسیب می بینند (Munns and Tester, 2008). هر ساله بیش از ۴۵ میلیون هکتار از زمینهای آبی در دنیا که در حدود ۲۰ درصد کل زمینهای کشاورزی را شامل می شوند، توسط شوری آسیب دیده و میزان ۵/۱ میلیون هکتار از این زمینها به دلیل شوری، هر ساله قابلیت کشت خود را از دست می دهند (Munns and Tester, 2008). از طرف دیگر، افزایش شوری زمینهای کشاورزی، اثرات مخرب روی کره زمین داشته در نتیجه بیش از ۵۰ درصد زمینهای تحت کشت تا اواسط قرن بیست و یک از بین خواهند رفت (Mahajan and Tuteja, 2005).
کشور ایران با وسعت یک میلیون و ششصد و چهل و هشت هزار کیلومتر مربع، در جنوب غربی آسیا قرار دارد (مومنی، ۱۳۸۹). اطلاعات کمی درباره پراکنش جغرافیایی و سطوح شوری خاکهای شور ایران در مقیاس سرزمین و در مقیاس اراضی کشاورزی ارائه گردیده است. از مجموع ۸/۶ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی ایران که دارای خاکهای با درجات شوری مختلف هستند، حدود ۳/۴ میلیون هکتار جزء آن دسته از اراضی هستند که به غیر از شوری محدودیت دیگری ندارند و حدود ۵/۲ میلیون هکتار افزون بر شوری، دارای محدودیت های مربوط به جنس خاک، پستی و بلندی، فرسایش و آب زیرزمینی نیز هستند. در ایران، شوری یک مسئله فراگیر و محدودکننده تولید پایدار کشاورزی است، به طوری که قسمتهای زیادی از مناطق خشک و نیمه خشک کشور، به ویژه فلات مرکزی ایران، دشتهای ساحلی جنوب و دشت خوزستان مبتلا به سطوح مختلف شوری هستند (مومنی، ۱۳۸۹).
تعریف شوری
چنانچه مقدار هدایت الکتریکی عصاره اشباع محلول خاک از چهار دسی زیمنس بر متر بیشتر باشد، آن خاک را خاک شور مینامند که این مقدار معادل تقریبا ۴۰ میلیمولار NaCl بوده و فشار اسمزی معادل ۲/۰ مگا پاسکال تولید میکند
فهرست مطالب |
|
صفحه | عنوان |
۱ | فصل اول – مقدمه |
۲ | ۱-۱- تنش شوری |
۳ | ۱-۲- تعریف شوری |
۳ | ۱-۳- اثرات شوری بر گیاهان |
۴ | ۱-۴- اسید سالیسیلیک |
۴ | ۱-۴-۱- ویژگیهای شیمیایی و بیوشیمیایی اسید سالیسیلیک |
۵ | ۱-۴-۲- بیوسنتز اسید سالیسیلیک |
۶ | ۱-۵- نیتریک اکسید |
۷ | ۱-۵-۱- ویژگیهای شیمیایی نیتریک اکسید |
۷ | ۱-۵-۲- بیوسنتز نیتریک اکسید |
۷ | ۱-۵-۲-۱- مسیرهای آنزیمی تولید نیتریک اکسید |
۷ | ۱-۵-۲-۲- مسیر نیتریک اکسید سنتتاز |
۸ | ۱-۵-۲-۳- مسیر نیترات ردوکتاز |
۹ | ۱-۶- منشاء و تاریخچه کشت انگور |
۹ | ۱-۶-۱- ارقام انگور |
۱۰ | ۱-۶-۱-۱- رقم تامپسون سیدلس |
۱۱ | ۱-۶-۱-۲- رقم قره شانی (شاهانی سیاه) |
۱۱ | ۱-۷- اهداف پژوهش |
۱۳ | فصل دوم- مروری بر پژوهش های پیشین |
۱۴ | ۲-۱- اثرات شوری بر مورفولوژی گیاه |
۱۶ | ۲-۲- تاثیر شوری بر فتوسنتز |
۱۸ | ۲-۳- تاثیر شوری روی محتوای نسبی آب برگ |
۱۹ | ۲-۴- تاثیر شوری بر جذب عناصر غذایی |
۲۳ | ۲-۵- تاثیر شوری بر پراکسیداسیون لیپیدی غشاء |
۲۴ | ۲-۶- تاثیر شوری بر اسمولیت ها و محافظت کننده اسمزی |
۲۵ | ۲-۷- تنش شوری و انگور |
۲۷ | ۲-۸- نقش اسید سالیسیلیک در پاسخ به تنش شوری در گیاهان |
۲۹ | ۲-۹- نقش نیتریک اکسید در پاسخ به تنش شوری در گیاهان |
۳۲ | فصل سوم- مواد و روش ها |
۳۳ | ۳-۱- مکان و زمان انجام پژوهش |
۳۳ | ۳-۲- روش انجام پژوهش |
۳۴ | ۳-۳- مواد گیاهی و شرایط رشد |
۳۵ | ۳-۴- ترکیب محلول غذایی |
۳۵ | ۳-۵- نحوه اعمال تنش شوری |
۳۶ | ۳-۶- کاربرد سدیم نیتروپروسید |
۳۶ | ۳-۷- کاربرد اسید سالیسیلیک |
۳۷ | ۳-۸- صفات مورد بررسی و روشهای اندازهگیری آنها |
۳۷ | ۳-۸-۱- ویژگیهای رشدی گیاه |
۳۸ | ۳-۸-۲- اندازه گیری نشت یونی غشاء برگ |
۳۸ | ۳-۸-۳- محتوای نسبی آب برگ |
۳۹ | ۳-۸-۴- میزان پرولین آزاد |
۴۰ | ۳-۸-۵- میزان قندهای محلول کل |
۴۰ | ۳-۸-۶- اندازه گیری محتوای مالون دی آلدئید |
۴۱ | ۳-۸-۷- اندازه گیری رنگیزههای کلروفیل و کاروتنوئید |
۴۱ | ۳-۸-۸- اندازه گیری گلایسین بتائین |
۴۲ | ۳-۸-۹- اندازه گیری پروتئین کل |
۴۳ | ۳-۹- اندازه گیری فعالیت آنزیم ها |
۴۳ | ۳-۹-۱- استخراج عصاره گیاهی برای سنجش فعالیت آنزیم ها |
۴۳ | ۳-۹-۲- اندازه گیری فعالیت کاتالاز |
۴۴ | ۳-۹-۳- اندازه گیری فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز |
۴۴ | ۳-۹-۴- اندازه گیری فعالیت آنزیم گایاکول پراکسیداز |
۴۵ | ۳-۱۰- اندازه گیری عناصر برگ و ریشه |
۴۵ | ۳-۱۰-۱- استخراج عصاره گیاهی جهت اندازهگ یری کلر، سدیم، پتاسیم و نیترات |
۴۵ | ۳-۱۰-۲- اندازه گیری میزان یون کلر |
۴۶ | ۳-۱۰-۳- اندازه گیری میزان یون نیترات |
۴۶ | ۳-۱۰-۴- اندازه گیری میزان یونهای سدیم و پتاسیم |
۴۷ | ۳-۱۰-۵- استخراج عصاره گیاهی جهت اندازه گیری کلسیم، منیزیم، آهن و روی |
۴۷ | ۳-۱۱- اندازه گیری میزان فتوسنتز |
۴۸ | ۳-۱۲- تجزیه آماری داده ها و نرم افزارهای مورد استفاده |
۴۹ | فصل چهارم- نتایج |
۵۰ | ۴-۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر ویژگیهای مورفولوژیک |
۵۸ | ۴-۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهمکنش آنها بر ویژگیهای مورفولوژیک |
۶۴ | ۴-۳- ويژگيهاي فيزيولوژيک |
۶۴ | ۴-۳-۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها برمیزان کلروفیل a |
۶۶ | ۴-۳-۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها برمیزان کلروفیل a |
۶۸ | ۴-۳-۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان کلروفيل b |
۶۸ | ۴-۳-۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان کلروفيل b |
۶۹ | ۴-۳-۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر کلروفيل |
۶۹ | ۴-۳-۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر کلروفيل |
۷۰ | ۴-۳-۷- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان کلروفيل کل |
۷۱ | ۴-۳-۸- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان کلروفيل کل |
۷۱ | ۴-۳-۹- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان کاروتنوئيدها |
۷۲ | ۴-۳-۱۰- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان کاروتنوئيدها |
۷۳ | ۴-۳-۱۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها برمیزان |
۷۳ | ۴-۳-۱۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر |
۷۳ | ۴-۳-۱۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان فتوسنتز خالص |
۷۵ | ۴-۳-۱۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان فتوسنتز خالص |
۷۷ | ۴-۳-۱۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان هدايت روزنهاي |
۷۸ | ۴-۳-۱۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان هدايت روزنهاي |
۷۹ | ۴-۳-۱۷- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان تعرق |
۸۱ | ۴-۳-۱۸- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان تعرق |
۸۲ | ۴-۳-۱۹- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر میزان نشت يوني |
۸۴ | ۴-۳-۲۰- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها برمیزان نشت يوني |
۸۵ | ۴-۳-۲۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر محتواي نسبي آب برگ |
۸۷ | ۴-۳-۲۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر محتواي نسبي آب برگ |
۸۸ | ۴-۴- ويژگيهاي بیوشیمیایی |
۸۸ | ۴-۴-۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان مالوندي آلدئيد |
۸۹ | ۴-۴-۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان مالوندي آلدئيد |
۹۰ | ۴-۴-۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان پروتئين کل |
۹۱ | ۴-۴-۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان پروتئين کل |
۹۲ | ۴-۴-۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان قندهاي محلول |
۹۳ | ۴-۴-۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان قندهاي محلول |
۹۴ | ۴-۴-۷- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان گليسين بتائين |
۹۵ | ۴-۴-۸- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان گليسين بتائين |
۹۶ | ۴-۴-۹- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان پرولين |
۹۷ | ۴-۴-۱۰- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان پرولين |
۹۸ | ۴-۴-۱۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمک نش آنها بر ميزان آنزيم گاياکول پراکسيداز |
۱۰۰ | ۴-۴-۱۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان آنزيم گاياکول پراکسيداز |
۱۰۱ | ۴-۴-۱۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان آنزيم کاتالاز |
۱۰۳ | ۴-۴-۱۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان آنزيم کاتالاز |
۱۰۴ | ۴-۴-۱۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان آنزيم آسکوربات پراکسيداز |
۱۰۵ | ۴-۴-۱۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان آنزيم آسکوربات پراکسيداز |
۱۰۷ | ۴-۵- ارزیابی میزان غلظت عناصر غذايي |
۱۰۷ | ۴-۵-۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان یونهای سديم برگ و ریشه |
۱۱۰ | ۴-۵-۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان یونهای سديم برگ و ریشه |
۱۱۲ | ۴-۵-۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان یونهای كلر برگ و ریشه |
۱۱۶ | ۴-۵-۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان یونهای كلر برگ و ریشه |
۱۱۸ | ۴-۵-۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان نيترات برگ و ریشه |
۱۲۱ | ۴-۵-۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان نيترات برگ و ریشه |
۱۲۳ | ۴-۵-۷- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان پتاسيم برگ و ریشه |
۱۲۵ | ۴-۵-۸- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهم کنش آنها بر ميزان پتاسيم برگ و ریشه |
۱۲۸ | ۴-۵-۹- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه |
۱۳۱ | ۴-۵-۱۰- تاثیر شوری و سدیم نیترو پروسید و برهم کنش آنها بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه |
۱۳۳ | ۴-۵-۱۱- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهم کنش آنها بر ميزان كلسيم برگ و ریشه |
۱۳۶ | ۴-۵-۱۲- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهمکنش آنها بر ميزان كلسيم برگ و ریشه |
۱۳۸ | ۴-۵-۱۳- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر ميزان منيزيم برگ و ریشه |
۱۳۹ | ۴-۵-۱۴- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهمکنش آنها بر ميزان منيزيم برگ و ریشه |
۱۴۰ | ۴-۵-۱۵- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر ميزان آهن برگ و ریشه |
۱۴۲ | ۴-۵-۱۶- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهمکنش آنها بر ميزان آهن برگ و ریشه |
۱۴۳ | ۴-۵-۱۷- تاثیر شوری و اسید سالیسیلیک و برهمکنش آنها بر ميزان روي در برگ و ریشه |
۱۴۴ | ۴-۵-۱۸- تاثیر شوری و سديم نيتروپروسيد و برهمکنش آنها بر ميزان روي در برگ و ریشه |
۱۴۶ | فصل پنجم ـ بحث |
۱۴۷ | ۵-۱- ويژگيهاي مورفولوژيک |
۱۴۷ | ۵-۱-۱- تأثير تيمارهاي مختلف شوري، اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ويژگيهاي مورفولوژيک |
۱۵۳ | ۵-۲- ويژگيهاي فيزيولوژيکی |
۱۵۳ | ۵-۲-۱- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان کلروفيل |
۱۵۶ | ۵-۲-۲- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد برميزان فتوسنتز |
۱۶۳ | ۵-۲-۳- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان نشت يوني |
۱۶۵ | ۵-۲-۴- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان مالونديآلدئيد |
۱۶۸ | ۵-۲-۵- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان محتواي نسبي آب برگ |
۱۷۱ | ۵-۳- ويژگيهاي بیوشیمیایی |
۱۷۱ | ۵-۳-۱- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان پرولين |
۱۷۳ | ۵-۳-۲- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان گليسين بتائين |
۱۷۴ | ۵-۳-۳- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان قندهاي محلول |
۱۷۷ | ۵-۳-۴- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان پروتئين کل |
۱۷۹ | ۵-۳-۵- تأثير تيمارهاي شوري و اسيد ساليسيليک و سديم نيتروپروسيد بر ميزان فعالیت آنزيمهاي آنتياکسيدان |
۱۸۳ | ۵-۴- بررسی میزان جذب عناصر غذايي |
۱۸۳ | ۵-۴-۱- تأثير تیمارهای شوري و اسيد ساليسيليک در ميزان جذب عناصر غذايي |
۱۸۸ | ۵-۴-۲- تأثير تیمارهای شوري و سديم نيتروپروسيد بر ميزان جذب عناصر غذايي |
۱۹۴ | ۵-۴-۳- نتیجه گیری کلی |
۱۹۴ | ۵-۴-۴- پیشنهادات |
۱۹۵ | منابع |
فهرست جدولها |
|
عنوان | صفحه |
جدول ۴- ۱- نتایج مقایسه میانگین برخی از شاخصهای رشدی مورد ارزیابی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت اسید سالیسیلیک | ۵۷ |
جدول ۴-۲- نتایج مقایسه میانگین برخی از شاخصهای رشدی مورد ارزیابی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظت های متفاوت سدیم نیتروپروسید | ۶۳ |
جدول ۴-۳- نتایج مقایسه میانگین رنگیزههای فتوسنتزی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت اسید سالیسیلیک | ۶۵ |
جدول ۴-۴- نتایج مقایسه میانگین رنگیزههای فتوسنتزی در دو رقم انگور در سطوح مختلف شوری با غلظتهای متفاوت سدیم نیتروپروسید | ۶۷ |
جدول۴-۵- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر ميزان کلسيم، منيزيم، آهن و روی برگ و ريشه در دو رقم انگور | ۱۳۵ |
جدول۴-۶- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر ميزان کلسيم، منيزيم، آهن و روی برگ و ريشه در دو رقم انگور | ۱۳۷ |
فهرست شکلها |
|
عنوان | صفحه |
شکل ۴-۱- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان فتوسنتز خالص در دو رقم انگور | ۷۵ |
شکل ۴-۲- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان فتوسنتز خالص در دو رقم انگور | ۷۶ |
شکل۴-۳- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر هدایت روزنهای در دو رقم انگور | ۷۸ |
شکل۴-۴- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیترو پروسید بر هدایت روزنهای در دو رقم انگور | ۷۹ |
شکل۴-۵- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان تعرق در دو رقم انگور | ۸۰ |
شکل۴-۶- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان تعرق در دو رقم انگور | ۸۲ |
شکل ۴-۷- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان نشتیونی یاختههای برگ در دو رقم انگور | ۸۴ |
شکل ۴-۸- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان نشت یونی در دو رقم انگور | ۸۵ |
شکل ۴-۹- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر محتوای نسبی آب برگ در دو رقم انگور | ۸۶ |
شکل۴-۱۰- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر محتوای نسبی آب برگ در دو رقم انگور | ۸۷ |
شکل۴-۱۱- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان مالوندیآلدئید در دو رقم انگور | ۸۹ |
شکل۴-۱۲- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان مالوندی آلدئید در دو رقم انگور | ۹۰ |
شکل۴-۱۳- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان پروتئین کل در دو رقم انگور | ۹۱ |
شکل ۴-۱۴- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان پروتئین کل در دو رقم انگور | ۹۲ |
شکل۴-۱۵- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان قندهای محلول در دو رقم انگور | ۹۳ |
شکل۴-۱۶- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان قندهای محلول در دو رقم انگور | ۹۴ |
شکل۴-۱۷- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان گلیسین بتائین در دو رقم انگور | ۹۵ |
شکل۴-۱۸- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان گلیسین بتائین در دو رقم انگور | ۹۶ |
شکل۴-۱۹- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان پرولین در دو رقم انگور | ۹۷ |
شکل۴-۲۰- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان پرولین در دو رقم انگور | ۹۸ |
شکل۴-۲۱- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان آنزیم گایاکول پراکسیداز در دو رقم انگور | ۹۹ |
شکل ۴-۲۲- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیترو پروسید بر میزان آنزیم گایاکول پراکسیداز در دو رقم انگور | ۱۰۱ |
شکل۴-۲۳- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان آنزیم کاتالاز در دو رقم انگور | ۱۰۲ |
شکل۴-۲۴- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان آنزیم کاتالاز در دو رقم انگور | ۱۰۴ |
شکل۴-۲۵- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان آنزیم آسکوربات پراکسیداز در دو رقم انگور | ۱۰۵ |
شکل۴-۲۶- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیترو پروسید بر میزان آنزیم آسکوربات پراکسیداز در دو رقم انگور | ۱۰۷ |
شکل۴-۲۷- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان سدیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۰۹ |
شکل۴-۲۸- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیترو پروسید بر میزان سدیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۱۲ |
شکل۴-۲۹- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان کلر برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۱۵ |
شکل ۴-۳۰- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان کلر برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۱۸ |
شکل ۴-۳۱- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان نیترات برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۲۰ |
شکل ۴-۳۲- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان نیترات برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۲۲ |
شکل ۴-۳۳- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر میزان پتاسیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۲۵ |
شکل۴ -۳۴- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر میزان پتاسیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۲۸ |
شکل۴-۳۵- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با اسید سالیسیلیک بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۳۰ |
شکل۴-۳۶- مقایسه میانگین اثر متقابل شوری با سدیم نیتروپروسید بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه در دو رقم انگور | ۱۳۲ |
مسترداک | آموزش زبان انگلیسی | اپلیکیشن | بانک اطلاعات | برنامه نویسی و طراحی وب سایت | قالب و افزونه | پایان نامه دکترا | تاریخ | تربیت بدنی | جغرافیا | حسابداری | حقوق | رشته های پزشکی | پزشکی | روانشناسی | زبان و ادبیات فارسی | علوم تربیتی | فقه و مبانی حقوق اسلامی | کشاورزی | کلام تطبیقی | مدیریت | پایان نامه کارشناسی | پایان نامه کارشناسی ارشد | تربیت بدنی | علوم انسانی | اقتصاد | تاریخ | باستان شناسی | جغرافیا | حقوق | رشته حسابداری | روانشناسی | زبان و ادبیات عربی | زبان و ادبیات فارسی | علوم اجتماعی | علوم تربیتی | علوم سیاسی | فقه و حقوق اسلامی | کتابداری و اطلاع رسانی | مدیریت | علوم پایه | زمین شناسی | زیست شناسی | شیمی | فنی و مهندسی | برق | صنایع غذایی | عمران | کامپیوتر و فناوری اطلاعات | کشاورزی | هنر و معماری | معماری | پروژه آموزشی | تحقیق و جزوات آموزشی | ترجمه مقالات ISI | طرح توجیهی | کتاب | گزارش کارآموزی | نرم افزار |

دیدگاهی بنویسید